maanantai 26. lokakuuta 2009

Huopanen Mix testattu, osui ja upposi :-) !!

Tuli tarvetta neuloa isommalle typylle parit taaperokoon villikset, ja päätin tekaista nämä Huopanen Mixistä, sitä kun sattui olemaan tehtaanmyymäläreissun jälkeen pari pussia jemmassa. Ja tsadaa, pöksyjen pinnasta tulikin ihan ylikivan näköistä, jännää miten kaksivärisestä langasta voi saada neulomalla esiin niin montaa eri sävyä!! Nämä ensimmäiset pöksyt tein lyhytlahkeisina, ja neulahuovutin vähän punamustaan värimaailmaan liittyen kivan hämähäkinverkkokuvan toiseen kylkeen. Toisetkin XL-pöksyt on tässä parasta aikaa tekeillä, toisella värillä (turkoosina) ja pitkälahkeisina, saapa nähdä mitä kivaa näihin keksin ekstraksi!!
.

4 kommenttia:

  1. Kivan väriset, oon itekki miettiny testaisko tuota mixiä. :) kudoitko 1-kertaisella?

    VastaaPoista
  2. Juu 1-kertaisellapa hyvinkin, riittää ihan mainiosti.

    Kuvassa tuo punamusta on hieman synkän oloinen, mutta tuo turkoosi on jo kivempi ja ruskea sit onkin varmaan ihan yli-ihana. Sitäkin mulla on, muttei ollut niin paljoa että olisin sitä viitsinyt alkaa neulomaan pitkälahkeisiksi. Ehtiihän sitä varmaankin :) !!

    VastaaPoista
  3. On tosiaan kiva, elävä pinta noissa pöksyissä. Josko tuota huopasta kokeilis itsekkin sitten, kun taas käyttöä villiksille on. Huopasesta taitaa tulla kaikenlisäksi aika kivan ohuet pöksyt?

    VastaaPoista
  4. Heidi, ihan kohtuullisen ohuet tulee, ei yhtä ohuet tosin kuin esim. merinolangalla mutta ohuemmat kuin hahtuvalla :) .

    VastaaPoista