maanantai 20. heinäkuuta 2009

Harkkahousutehdas, osa 2

Ensimmäiset kokemukset harkkahousuista olivat siis pelkästään myönteiset, vaikka alkuun pelkäsinkin tuon fleecekuoren pitävyyttä. Se kuitenkin siis toimii ihan hienosti, ja aion käyttää fleeceä kuosikankaana myös myöhemminkin :-) .

Koska kuitenkin näiden avulla oli tarkoituksena aloittaa pottaharjoittelu, niin tässä vaiheessa päätin kuitenkin tehdä kasan ihan pul-kuosisina... Ihan vaan varmuuden vuoksi. Tekaisinkin tuossa joutessani sitten kymmenkunta pul-housuvaippaa, joissa yhtä lukuunottamatta kiinteinä imuina 1 krs mikrokuitua + 2 krs bambufleeceä (keltaisessa 3 krs bambufleeceä). Sisäkankaana on lähes kaikissa flanelli, yhdessä taitaa olla puuvillajoustis ja yhdessä pe-mokka (piruuttani tein yhden kuivapintaisenakin). Kuvista itse asiassa taitaa puuttua vielä ainakin kaksi vaippaa (yksi jade-pul ja yksi ovaali-pul -kuosilla). Ja muuten arvatkaas vaan miten paljon typy näistä tykkää, haluaa aina itse valita minkä värinen/kuvioinen vaippa puetaan päälle ;-) !
.

2 kommenttia:

  1. Hienoja vaippoja oot tehnyt!

    Millä kaavalla sä oot noita housuvaippoja väkertänyt?

    T: vauvelin kautta tänne löytänyt Strutsi ;)

    VastaaPoista
  2. Heissan!

    Kiitoksia kovasti, oon kokeillut aika monia kaavoja ja tää on IMO ehdottomasti paras. Tää on ostokaava, tilattu jenkeistä eli en usko että kovin monelta/mistään muualta tätä löytyy :) .

    VastaaPoista