perjantai 21. elokuuta 2009

Testiä vaille valmis - sivunepillinen vuotosuojallinen tasku!

Viimeinkin ehdin paneutua tähän projektiin, joka on ollut odottamassa tuossa pöydänkulmalla jo jonkin aikaa. Eli halusin kokeilla osaanko ommella sivukiinnitteisen, vuotosuojallisen pul -taskun. Ensin tosin halusin testata sisätaskulla, miten tuollaisen ompelu kannattaisi tehdä, ja tässä lopputulokset, molemmat lopullista testiä vaille valmiina! Sisällä molemmissa on Coolmax, kuosikankaina puolestaan sisätaskussa perus-college ja pul -taskussa sininen camo. Mitäs näistä tuumaatte :-) ?
.

4 kommenttia:

  1. Hienoja taideteoksia on taas blogiin ilmaantunut! :) ite en tajua ollenkaan noiden vuotosuojien ompelutapaa, vaikka kuin oon yrittäny katella miten ne ommellaan jne. :D

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää!
    Kerrothan sitten käyttökokemuksia - etenkin ton PUL-taskun.

    VastaaPoista
  3. Kurkkimassa taas mitä olet ommellut :) Vuotosuojallista pul-taskua tekisi mieli itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
  4. No nyt on pul-tasku testattu, ja todettu toimivaksi melkoisen kakkaräjähdyksen jälkeenkin... Mikä siinä muuten on, että uusien vaippojen ensimmäinen käyttökerta on aina se, kun sieltä tulee tavaraa ja paljon ;) ?!

    Vähän tosin joudun kaavaa muokkaamaan (pelaisi kyllä noinkin, mut pitäähän sitä vähän vielä lisää hienostella :) ...), vaikka kyllä tuollakin kaavalla jo toimivia tulee! Lisäksi meinasin testata seuraavan tekeleen vielä joustokantin kanssa, lähinnä sitä testatakseni kumpi on helpompi tapa ommella. Mutta siis kyllä näitä meille lisää tulee!!

    VastaaPoista