maanantai 27. heinäkuuta 2009

Moottoripyörä on moottoripyörä...

Kaikkea sitä on joskus tullut aloitettua... Sain viimeinkin valmiiksi joskus vuonna miekka ja kivi aloittamani paperipienoismallin, jossa oli aivan uskomaton työmaa! Kyseessä oli nimittäin paperista taiteiltu pienoismoottoripyörä, jossa oli lähestulkoon kaikki mahdolliset ja mahdottomat osat leikeltävänä ja liimattavana, moottorin sylinterikopista ja jarrunestesäiliöstä alkaen aina vilkkuihin ja jalkatappeihin. Näprättävää siis riitti vähäksi aikaa ihan tarpeeksi! Mutta hieno siitä tuli, siitä ei pääse mihinkään...:
.

3 kommenttia:

  1. On kyllä hieno! Ja pieni. Oli varmasti hommaa.

    VastaaPoista
  2. Hieno on! Kiva nyt tiedän, että joku muukin on vastaavaa näpränny. Oon nimittäin itse tehny Vmaxin pienoismallin vuosia sitten. Kuvan löytää mun blogista sieltä jostain. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Tuikku ja Heidi! Kyllä siinä tekemistä riittikin... Ja ihan kiva tietää että joku muukin on tuollaisia näprännyt, mulla olis noita vastaavia pohjia koneella jemmassa vaikka kuinka paljon, mut just nyt ei jaksa. Toisaalta, jossain vaiheessa tulee varmaan tehtyä eläinhahmoja vastaavalla menetelmällä!

    VastaaPoista