perjantai 1. lokakuuta 2010

Ensimmäinen taskullinen AIOni

Tarvitsin tuota jo aiemmin mainitsemaani ompelukurssia varten vielä pari vaippaa lisää, taskuvaipan ja AIOn. Taskuvaippojahan meillä olisi ollut valmiina isot kasat, mutta ne valokuvat, ne valokuvat... Eli liukuhihna taas toimimaan, eihän siinä muu auttanut. Malli on sama kuin aikaisemminkin, samoin kankaat (br pul + Coolmax), eli tässä suhteessa ei mitään uutta.

Mutta se toinen vaippa, joka esittely/opetusmateriaalista vielä uupui, olikin sitten uusi tuttavuus itsellenikin, ja kun ensin hieman konsultoin S:ää (iso kiitos neuvoista hänelle :-) !!) niin ensimmäinen taskullinen AIOnikin valmistui näppärästi. Malli on sama kuin mitä noissa meidän muissakin taskuissa, kankaina edelleen pul ja Coolmax. Kiinteä imu on malliltaan pitkäläppä, takaa kiinni, ja materiaaleina siinä on 2 krs bambua ja 1 krs mikrokuitua - eli taitettuna 4+2 krs. Odotusarvona on, että tämän pitäisi toimia meidän pikkuneidillä loistavasti (kurssimateriaalista puhumattakaan)!!

Kuvasta sen verran, että camo-pul on AIO ja Tähdet -pul taskuvaippa, alemmassa kuvassa imu on vedettynä taskusta esille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti