lauantai 18. heinäkuuta 2009

Lisää pikkuvaippoja, osa 2

Supersuloiset pikkuvaipat veivät tämän äidin mennessään, eli piti sitten kokeilla vielä jotain muutakin. Koskapa muistissa oli vielä ison typyn harsot ja niiden falskaaminen (termit selkä-, kainalo- ja kantapääkakka lienee tuttuja lähes jokaiselle äidille...), niin päätinpä kokeilla vuotosuojallisen vaipan ompelua...

Etsin ja metsästin erilaisia kaavoja, ja tulipa näitä sitten testattua pariakin eri kaavaa. Tässä ensimmäisiä vuotosuojallisia sisätaskuja, joita tuli nykerrettyä testimielessä... Ensimmäisen kuvan vaipassa, joka on yhdenkoon vaippa (eli korkeussäädöllinen, BumGeniuksen tapaan nepeillä) on kuosikankaana preeriakoiratrikoo ja sisällä 2-kertainen kierrätysjoustofrotee, toisessa kuvassa on puolestaan kuosina viininpunainen college ja sisällä flanelli. Ei mitään kaunokaisia, mutta kenties meidän pikkutypyä vähän reitevämmällä ihan toimivia - meiltä siis nämä lähtivät suht nopeasti pikkutypyn synnyttyä kiertoon - varsinkin kun löysin näitä paremman kaavan... Sen verran kuitenkin näistäkin tykkäsin, että voi olla että tulee näitäkin testattua vielä uudemman kerran :-) !
.

3 kommenttia:

  1. Tuo vasemman puoleinenhan on kai se joka meille kotiutui.:) On aivan ihana, ja jopa mun äiti (! :D) kyseli että eikö näitä sais lisää kun on niin ihana!! :) Tuo joustokantti ympäriinsä on aivan huippu kyllä, pitäs itelläki tehä joustokantillisia joskus...:)

    VastaaPoista
  2. ^Jep, sepä se, ja kiva että tykkäätte. Niin tosiaan, saahan niitä jos/kun viitsii vaan tehdä :) ...

    Jos haluat niin voin tarjoutua tekemään niitä teille lisää, kunhan saan pikkutypsyn vaippa-asiat taas kuntoon (eli keskeneräisten projektien illat päätökseen...).

    VastaaPoista
  3. Hmm.. ois kyllä houkutteleva tarjous, mutta luulen että mies lyö jarrut pohjaan jos ehdotan :D kuten jo aiemmin ehkä oon (?) maininnu nii meillä on rahat suunnillee yhteisiä ;) mutta jos Eetulla vaippalaatikko alkaa uhkaavasti tyhjentymään jos vaipat käy pieneksi niin pitääpä vinkata! ;)

    VastaaPoista