lauantai 12. syyskuuta 2009

Ompelukurssin satoa :-)

Kävin tässä kaiken syyskiireen keskellä tuttujen järjestämällä kestovaippojen ompelukurssilla (mukana jo kolmatta kertaa :-) ), ja taas kerran mukavaa oli - samanhenkistä porukkaa ja mukavaa juttuseuraa ompelukoneen surinan säestämänä!
.
Tällä kertaa päivän saldona oli testimielessä ommellut vaippapöksyt (siis kuorivaippa) fleecestä, joihin sisälle ompelin polyuretaanikalvosta kosteussulun sekä vuorikankaasta sisäpinnan. Hauskat pöksyt tuli, testasin niitä itse asiassa saman tien pikkutypylle päällekin, ja kotona pystyin toteamaan että toimivat! Lisäksi tuli testattua perhostaittoimun tekemistä, nepit tosin tuli laitettua hieman hassusti mutta koska ovat ommeltu kaksinkertaisesta flanellista, niin oletan näiden toimivan ihan hienosti myös näin. Seuraaviin imuihin osaankin sitten laittaa nepit fiksummin (ainakin oletettavasti - vahingosta kun tavallisesti viisastuu...). Tässä päivän ompelukset vielä kuvina:
.




4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat pöksyt taasen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitosta taasen :) ... Itsekin tykkään mallista!

    Seuraavat tällaiset pöksyt teenkin sitten merino-interlockista, kun noita yövilliksiä ei pikkutypylle ole ison typyn jäljiltä kuin isommassa koossa!

    VastaaPoista
  3. Malli kyllä vaikuttaa ihanalta! Ei sulla sattuis olemaan kaavoja lähettää mulle.. ;) Mullakin ois tuossa merinokangas odottelemassa inspiraatiota. Ja meilläki Eetulle pitäis äkkiä saada uudet yövillikset kun käy mataliksi nuo entiset hahtuvat. :(

    VastaaPoista
  4. Laitan sulle privaa FBn kautta :) !

    VastaaPoista